torstai 25. helmikuuta 2010

2.-25.2.

No niin, nyt tämä laiskiainen sai vihdoinkin aikaseksi kirjoittaa vähän helmikuun tapahtumista! On kyllä ehtinyt tapahtua niin paljon, ettei varmasti voi muistaa kaikkea.
Töissä on ollut mukavaa, kun on saanut tehdä erilaisia ruokia ja leipoa. En kyllä tykkää laittaa tai leipoa mitään tavallista perusmättöä, vaan mielummin tekisin sitten jotain erikoisempaa. Kirkon Suomi-imagoon ei ehkä sopisi japanilainen tai meksikolainen ruoka :P

Kävin yksi perjantai-ilta kavereiden kanssa leffassa Leicester Squarella katsomassa Nowhere Boy-nimisen elokuvan. Oli muuten tosi hyvä leffa ja kokemusta paranti se, että leffateatteri oli sellainen ihanan nostalginen ja vanha paikka. Melkein samanlainen löytyy kyllä jopa Pihtiputaalta, mutta mieluummin sitä katsoo leffaa täällä nuhjuisessa salissa kuin siellä!

Kiinalainen uusivuosi on myös näkynyt katukuvassa, Chinatownissa on nimittäin ollut aikamoiset koristelut ja kaikenlaisia tapahtumia. Käytiin myös kerran Westfieldin ostarilla, jossa oli tanssiesityksiä ym. Siellä syötiin muuten tosi hyvää italialaista jäätelöä! Eikä tarvinnu ees itse maksaa :P Tässä pikkuhiljaa huomaa, että mun elämä pyörii vain ruuan ympärillä. Pitäisiköhän huolestua?

Sisko ja sen kaveri kävi täällä viettämässä pitkän viikonlopun. Taas käytiin läpi perusnähtävyydet, mutta esittelin myös market-paikkoja, kun oon niin ihastunut niihin. Nyt matkustettiin jokilaivalla ja kerranki oli hyvä ilma. Näki jopa ikkunoista maisemia! Notting Hillissä kierreltiin taas kirpputori/vintage-liikkeitä. Markkinat oli ehtiny jo aika hyvin loppua, että siellä ei sit nähty kovin paljon mitään. Sitten käytiin syömässä meksikolaista ruokaa ja oli kyllä tulista kerrankin!
Käytiin myös porukalla läheisessä pubissa, joka on tosi hieno ja sieltä on näkymät joelle. Nimi taisi olla Old Salter Quas tms.

Oon tutustunut ranskalaiseen tyyppiin, jonka ansioista voi sanoa, että englanninkieli on kyllä kehittynyt jo parissa viikossa. Mutta sekin on hauskaa, kun usein tulee väärinymmärryksiä ja sitten saa nauraa hulluna. Ja se kyllä nauraa aina mun aksentille, en tiedä onko se niin ylpeilyn aihe :D

Kävin hommaamassa kirjastokortin ja lainasin kirjan, jonka nimi on 1000 things to do in London. Siinä on ollu tosi paljon hyviä ideoita, kuten uiminen ulkoilmauimahallissa, ilta museoissa(useat museot on myöhään auki esim. perjantaisin ja siellä saattaa olla elävää musaa, luentoja, juomatarjoilu tms), Smash up cars-tapahtuma Wimbledonissa ja kauhukävely näin muutamia luetellakseni. Se kauhukävely vois olla jännä, kun voi esimerkiksi seurata Viiltäjä Jackin reittiä, missä hän tappoi uhrinsa. Tai ehkä en ihan ensimmäiseksi ole sinne menossa, koska iltaisin pimeän tultua on tosi säikky, jos kävelee ulkona. Eilenkin lenkillä luulin melkein jokaista vastaantulijaa murhaajaksi. Kiitos äiti peloitteluista!

No huomenna olisi tarkoitus mennä katsomaan jääkiekkomatsia jonnekin pubiin. Ei sillä, että olisin kova fani, mutta seuran puolesta kannattaa lähteä!

Ai niin, varattiin yhden kämppiksen kanssa liput Mikan keikalle!!!!! Se on 1.3 ja lupasin sen omaksi synttärilahjakseni. Sitten sunnuntaina voi juhlistaa vähän enemmän, ajattelin kokkailla kavereille ja jos mentäis keilaamaan sen jälkeen.

Nyt ei kyllä millään muista muuta, vaikka kuinka yrittää! Huomenna ollaan kuitenkin menossa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti