sunnuntai 28. helmikuuta 2010

26.-28.2

Taas viikonloppu vierähti nopeasti, kun oli paljon tekemistä.
Perjantaina töiden jälkeen katselin leffaa ja otin päikkärit, jonka jälkeen lähdettiin kavereiden kanssa Leicester Squarella Sport Cafe-nimiseen baariin katsomaan lätkää. No, se tuntui liian täydelle, kovaääniselle, hikiselle, joten vaihdettiin paikkaa. Parempi onni ei taaskaan seurannut, koska toisessa baarissa jouduttiin katsomaan peliä ikkunoiden läpi. Sinne oli sellaiset jonot, ettei päästy sisälle tuntiin. Ja eipä Suomella kovin kaksisesti mennytkään! Kyllästyttiin odotteluun, ja lähdettiin takaisin kämpille, jossa keitettiin teetä ja sitten opetin ranskalaisen kaverini syömään ruisleipää.

Aamulla olin ihan pihalla, mitä tekemistä keksisin lauantaille. Teki mieli olla omissa oloissa, joten kun oltiin kämppiksen kanssa valmistettu lounas(riisiä, lohta ja parsaa kananmunien kera), otin metron kohti Kew Gardensia. Päivä oli tosi kaunis, kun aurinko paistoi ja oli lämmintä. Ihmisetkin vain hymyilivät iloisesti, kun oli pitkästä aikaa hyvä sää.
Metromatka oli aika pitkä ja kaiken lisäksi joku herrasmieheltä näyttävä papparainen yritti flirttailla mulle. Yaiks!
Matkan varrella näin, kun porukka souti Thames-jokea pitkin. Vitsi, kun pääsis itsekin kokeilemaan! Täällä on keväisin soutukilpailut, jotka on kyllä nähtävä!

Kew Gardenin asema-alue oli tosi hellyyttävä ja suloinen. Sellaisia pieniä söpöjä rakennuksia, kukkia ja muita viherkasveja oli paljon, ja pieni ekokauppa oli piste iin päälle!
Itse Kew Gardenin puisto oli myös häkellyttävän kaunis! Siellä oli isoja kasvihuoneita täynnä orkideoita, kaktuksia, palmuja yms. Kyllä mieli lepäsi siellä, varsinkin, kun sai haistella raitista ulkoilmaa ja ruohokin oli vihreää. Huh, kohtahan tässä alkaa jo runolliseksi! Täytyy lopettaa hyvän sään aikana. No kuitenkin, oli tosi hieno paikka. Kew Garden taitaakin olla yksi Lontoon hienoimpia puutarhoja.
Puistokierroksen jälkeen kävin kiertelemässä ja hypistelemässä kaikkea kivaa ekokaupassa, mutta loppujen lopuksi mitään ei tarttunut mukaan.

Illalla oli sitten vuorossa taas Leicester Square, jonne menin ranskalaisen kaverin kanssa. Käytiin katsomassa Stand uppia Comedy Clubilla ja syötiin kiinalaista China Townissa. Stand up-show oli ihan yliveto! Nähtiin neljä eri koomikkoa, mutta ensimmäinen oli paras. Ensinnäkin hän oli hauska, ymmärsin lähes kaiken ja kolmanneksi hän teki hauskoja vitsejä Suomesta. Erehdyin siis kertomaan olevani suomalainen, kun hän kyseli, mistä päin porukka on tullut. No pahinta vitsiä laskettiin kuitenkin saksalaisesta tytöstä, joka oli ollut sinkkuna kuulemma liian pitkään. Hauska ilta oli!

Sunnuntaina eli tänään lähdin uuden suomalaisen tuttavuuteni ja hänen brittiläisen kaverinsa kanssa Hillsong-tapahtumaan. Eli siis se oli todella moderni ja vapaa kirkkomessu, jossa laulettiin ja välillä puhuttiin. Messu pidettiin teatterissa, jossa yleensä esitetään We will rock you-musikaalia, joten puitteet olivat hienot! Tuntui, että olisi ollut katsomassa jotain hyvää bändiä keikalla, sen verran oli panostettu valoihin, taustavideoihin ja musiikkiin.
Tapahtuman jälkeen lähdettiin sitten läheiseen pubiin yksille. Mukaan tuli myös toinen britti, joten oli mukava keskustella nyt ihan natiivi-puhujien kanssa englantia.

Nyt tuli tehtyä vihdoinkin vähän erilaisempia juttuja. Alkaa tuo shoppailu nimittäin kyllästyttämään ja voihan rahansa paremminkin käyttää... :D
Mutta HUOMENNA MIKAA KATSOMAAN! Can't wait!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti