torstai 14. tammikuuta 2010

13.1.


Tästä päivästä ei ole hirveästi kerrottavaa. Aamu alkoi jo harmaasti, kun pihalla satoi lunta ja räntää ja vettä ja mitä kaikkea sieltä taivaalta nyt voikaan tulla. Siihen jäi mun suunnitelmat kävellä Greenwichiin tai South Bankiin. Ajattelin sitten viettää vapaapäivän museossa kierrellen.
Täällä kämpällä on hyvä Lontoo matkaopas, josta löysin mielenkiintoisen museon nimeltä Museum of London. Piti tehdä jopa kaksi vaihtoa, kun se oli "kauempana".
Loppujen lopuksi lähes koko museo oli remontin alla ja näin vain sen, millainen Lontoo oli eKr. ja vähän sen jälkeen. Onhan sekin ihan mielenkiintoista, mutta eniten olisi kiinnostanut tieto mustasta surmasta ja kuninkaallisista joskus 1800-luvulla.

Museo olikin siis nopeasti koluttu, mutta onneksi hyvä matkaopas neuvoi, että lähellä olisi iso rakennus(en muista nyt nimeä), jossa olisi elokuvateatteri, kahviloita ja jopa talvipuutarha! Sitä talvipuutarhaa lähdin seuraavaksi metsästämään, mutta koko rakennus oli niin iso, ettei se helppo homma ollut.

Puutarhassa oli kivan näköisiä kasveja ja sellainen rauhoittava fiilis. Päätin, että omaan asuntoon hommaan kyllä joskus suihkulähteen! Se tois mukavaa ääntä. Vielä lintuja laulamaan cd-levyltä :D Työnteko oli varmaan aika helppoa kyseisessä paikassa, kun eräskin vahti nukkui täyttä päätä toimistossaan, jonka ovi oli hyvin auki juuri muhun päin. Olisi tullu hauska kuva, jos olisin kehdannut ottaa!

Samalla alueella olisi ollut myös kirkko, jossa Hugh Grant (jälleen) on näytellyt. Ehkä ensi kerralla menen sen etsimään!

Palasin iltapäivällä takasin Rotherhitheen ja lähdin kiertelmään paikalliseen ostoskeskukseen Surrey Quasiin, kun se oli ainut lämmin paikka. Löysin sieltä loistavia ystävänpäiväkortteja, ja täytyy sanoa, että näillä briteillä on kyllä huumori ja hyvä maku hallussa:D

Taas täytyy tunnustaa, että sorruin!! Ostin kivan ruutupaidan ja rikkinäiset farkut (oli aivan pakko, ne oli ekat housut täällä joita oon sovittanu ja menivät jopa jalkaan ja näyttivät kivan rennoille). Tietysti mietin, olisiko halvempi vaihtoehto rikkoa lisää mun vanhoja farkkuja, mutta päädyin silti ostaa uudet rikkinäiset! No jos ne lenkkarit ostan, niin sit en tartte vähään aikaan mitään vaatteita.
Tescosta ostin myös jotain light jogurtteja, kun tuntuu että täällä tulee syötyä rasvaa turhaan(sitä on kaikessa). Että jos ees ne jogurtit pitäis mut slimminä :D Perjantaiksi ostin myös vähän tarvikkeita, kun sillon olis yhden vapaaehtoisen läksiäisjuhlat. Harmi vaan, että on aamuvuoro, joten täytyy mennä aikaisin nukkumaan.

Myöhemmin kävin kirkolla syömässä ja istumassa iltaa. Hassua, miten paljon tulee vietettyä aikaa siellä työajan ulkopuolella! Tai ehkä se johtuu siitä, että käyn mieluummin syömässä siellä lämpimän aterian kuin veisin sen kämpille. Ja onhan se seura hyvää siellä.

Löysin myös netistä paikan, jossa voi katsoa Desperate Housewifesia jopa 75 min putkeen. Sen jälkeen tuleekin viesti, että maksa tai odota tunti. Mutta siistiä! Ja tajusin ymmärtäni oikeastaan kaiken, vaikkei tekstitystä olekaan. Edistystä!

4 kommenttia:

  1. Kerros mullekin mistä osoitteesta sä oot Täydellisiä naisia seuraamaan? Onko ne minkä kauden jaksoja?

    VastaaPoista
  2. kaikkien kausien jaksot löytyy täältä:
    http://www.cucirca.com/2007/05/22/watch-desperate-housewives-online/

    VastaaPoista
  3. Kiitos kaveri! :) Huomasin et sieltä löytyy muitakin ohjelmia, kuten Greyn Anatomia.

    VastaaPoista
  4. Joo sieltä löytyy kyllä ihan kivasti katsottavaa :)

    VastaaPoista