maanantai 25. tammikuuta 2010

24.1.

Sunnuntai olikin viimeinen päivä Belgiassa. Aamupalan, hartauden ja viimeisten koulutushetkien jälkeen olikin ruoka ja sen jälkeen lähdettiin juna-asemalle kohti Englantia. Taas meni matka mukavasti nukkuessa, mutta heräsin juuri ennenkuin mentiin tunneliin. Eipä siinä niitä maisemia hirveästi sitten nähnyt!

Tuntui tosi ihanalle palata "kotiin". Vesi maistu hyvälle ja ihmiset oli ystävällisiä. Aah, tää on niin ihana paikka. Vettä satoi kaatamalla illalla, mutta lähdin silti lenkille keskustan suunnalle. Kaupunki oli kyllä niin kaunis pimeällä, kun kaikki valot loistivat.

Lähes kaikki ruoka oli ehtinyt mennä pilalle viikonlopun aikana, joten söinkin sitten kaurapuuroa ja vanhoja karjalanpiirakoita nälkään. Löysin myös lehden, jossa oli paljon juttua Musesta. Sen äärellä loppuilta tai yö sujui rattoisasti. Huomenna olisi sitten Tyky-päivä eli kirkko on kiinni ja me mennään luistelemaan ja syömään työporukalla. En olekaan pitkään aikaan käyny näin monesti ravintolassa syömässä ja vielä ilmaiseksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti