tiistai 19. tammikuuta 2010

18.1

Unohdin postata viimeksi, että kevät on saapunut ainakin vähäksi aikaa Lontooseen! Aurinko paistoi kauniisti Jazz-messupäivänä ja oli tosi lämmintä. No tänään oli kyllä kylmempää, mutta se pieni ilo tulevasta keväästä saa mut jaksamaan seuraavat pari viikkoa vaikka täydessä pimeydessä ja sateessa!

Heti sängystä noustua lähdin lenkille ja löysin mielettömän hienon kukkulan, jonka päälle kiivetessä pystyi ihastelemaan lähiympäristöä. Löysin jopa savisia metsäreittejä, jotka olivatkin mukavaa vaihtelua jatkuvan asfaltin jälkeen.
Lenkkireissu päättyi Decathloniin, urheiluliikkeeseen, jossa kulutin £50 Reebokin lenkkareihin, fleecepusakkaan, hanskoihin ja lämpimiin juoksuhousuihin
(kyllä, juuri sellaisiin tiukkoihin trikoisiin). Nyt alan taas pitkästä aikaa juoksemaan ja voisi vaikka yrittää treenata puolimaratonia varten. Noin parin vuoden päähän siis ;) Täytyy kysellä treeniohjeita kirkkolaisilta tai sitten etsin netistä niitä.

Lenkin jälkeen valmistauduin iltavuoroon ja menin kirkolle syömään maailman parasta lasagnea! Sitä onkin nyt jääkaappi pullollaan, kun pakkasin sitä kirkolta mukaan. Töissä sain leipoa täytekakun työntekijälle, joka siis lähtee kohta pois. Pullaakin sai jälleen kääriä rullalle. Meillä majoittua myös merimies, ne onkin aika harvinaisia vieraita vaikka kirkon nimi on Merimieskirkko.

Töiden jälkeen suunniteltiin kahden kämppiksen kanssa huomista vapaapäivää, muttei oikein keksitty minne mennä. Brick Lane on vielä näkemättä, ja sinne tahdon aivan mielettömän sairaan kamalan hirveästi! Sinne vaan ei kuulemma kannata mennä arkena, kun silloin elämä on aika rauhallista siellä. Harmi vaan, että viikonloput menee töissä eikä töiden jälkeen jaksa ainakaan vielä mennä keskustaan pyörimään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti