lauantai 9. tammikuuta 2010

8.-9.1.

Taidankin ottaa tavaksi kirjoittaa aina kahden päivän jutut kerrallaan, niin ei tule liian vaativaksi tämäkään homma! Ainoa vain, että saattaa mennä tapahtumat ja päivät sekaisin välillä.

Eilen menin vasta iltavuoroon ja hupsista, nukuinkin melkein puoleen päivään! Siihen jäi ostosreissu ja uintireissu. Töissä olikin kunnon hulinat, kun siellä kokoontui lapsikerho ja oli useita saunojia. Sainkin kunnian toimia välillä kerhon vetäjänä, joka onneksi on ihan tuttu juttu. Lapsetkin oli tosi suloisia, vaikkakin kovaäänisiä (ei taida olla uutta!).

Töiden jälkeen lähdettiin vihdoinkin mun tervetulokaljalle läheiseen pubiin. Taulutelkkarista tuli East Enders, ikkunoissa oli vilkkuvalot ja kunnon jumputus taustalla. Kyllä englantilaisilla on hyvä maku! Oli tosi mukavaa ja käytiinkin vielä toisessa baarissa, mutta sen jälkeen piti lähteä nukkumaan aamuvuoron takia. No eihän niistä unista mitään tullut, kun muu seurue tuli vähän myöhemmin kämpille laulamaan Aikuista naista ja muita klassikkobiisejä. Lopulta tuli hiljaista ja sain nukuttua jopa alle kaksi tuntia. Onneksi kämppiksillä ei kuulemma ole yleensä tapana pitää kovaa ääntä. Uskokoon ken tahtoo ;)

Aamulla olin yllättävän pirteänä heräämässä töihin. Palveluvastaava opetti, miten aamupala laitetaan esille ym. Sitten siivoilin hostellihuoneita ja neuvoin majoittujille, missä kannattaa käydä(onhan minullakin kokemusta jo kohta viikko tästä kaupungista, heh).
Leipomistaitojakin sain taas esitellä, toivottavasti pullista tuli tällä kertaa syötäviä! Pääsin myös aikaisemmin töistä ja lähdettiin työkavereiden kanssa bussilla Greenwichiin. Siellä käytiin pikaisesti Greenwich Marketissa, jossa myytiin vaikka mitä ihanaa tavaraa. Oli söpöjä eläinpipoja, hassuja avaimenperiä ja ruokaa eri kulttuureista. Kiertelyn jälkeen otettiin jokilaiva lähelle Tate Modernin museota. Maisemat oli tosi hienoja, mitä nyt sieltä lumituiskun läpi saattoi nähdä. Ei siis ollut paras mahdollinen päivä lähteä risteilylle!

Tatessa käytiin myös kiertelemässä, mutta en nähnyt kuin yhden tilataideteoksen. Sekin oli musta laatikko, jossa käveltiin pimeässä. Paljonkohan kyseinen taiteilija on tienannut?? Ellei se koppi ollut vain unohtunut sinne. Täytyykin käydä siellä joskus paremmalla ajalla. Pop Life vaikutti ainakin mielenkiintoiselle näyttelylle.

Reissun jälkeen katsottiin leffaa ja syötiin(yllätys!). Tai no muut kattoi sitä samalla, kun itse datasin. Jännittävää tämä mun elämä Lontoossa! :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti