keskiviikko 27. tammikuuta 2010

27.7.

Tänään olikin sellainen hulivilipäivä, että huh! Nukuin pitkän kaavan mukaan ja järkkäilin huonetta asumiskelpoiseksi kahdelle hengelle. Yhdeltä piti jo lähteäkin töihin, koska oli joka keskiviikkoinen työntekijäkokous.
Kirkon etuovella mua odotti vastassa kaikki työntekijät ja ajattelin, että ehkä ollaan lähdössä jonnekin autolla. Lähemmäs tultuani sain selvyyden, että oli tapahtunut palohälytys ja porukka odotteli palokuntaa. Onneksi se oli kuitenkin väärä hälytys, koska kaksi työntekijää oli paistanut liian innoissaan hampurilaispihvejä keittiössä.

Tapahtuman jälkeen käytiin läpi, kuinka toimia jatkossa tuollaisissa tilanteissa. En kyllä muista siitä enää mitään, joten ei ollut hirveästi hyötyä. Pakko vain toivoa, ettei palohälytystä tulisi koskaan! Harvoin tulee mietittyä, miten oikeassa tilanteessa tulisi tehdä.

Olin iltavuorossa yksin ja sain juosta jatkuvasti puhelimessa, ovella ja keittiössä. Yllättävän väsyttävä päivä, vaikka olin töissä alle 9h. Kassan laskemisessa menikin ylitöiksi, kun ei aivot taaskaan toimineet. Tänään tapasin mukavia ja mielenkiintoisia seurakkaita, toivottavasti tulevat käymään useamminkin kirkolla.

Nyt vain odottelen, että erään tietyn henkilön lentokone laskeutusi Stanstedille, niin lähden sitten vastaan Liverpool Streetille. Jos sitä kahden jälkeen jo olisi takaisin Fantilla, toivotaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti