tiistai 5. tammikuuta 2010

4.1.

Sitten lähti seuraava päivä käyntiin klo 8.30, jolloin piti mennä merimieskirkkoon aamiaiselle. Olin aivan ihmeissäni, kun tarjolla oli kaurapuuroa, tummaa leipää ym. Täällähän voisi jopa elää terveellisesti, koska saan kaiken ruuan kirkolta. Se on kyllä kätevää, niin ei tarvitse käydä ruokakaupassa! Tosin palkkaa en saa, mutta jostain on tingittävä!

Aamiaisella tapasin kirkon työntekijöitä ja voin sanoa, että mielikuvani romuttuivat täysin! Luulin kaikkien olevan hartaita ja puhuvan vain raamatusta, toisin kuitenkin kävi. Kaikki kirkon ihmiset ovat olleet todella mukavia tähän mennessä ja tuntuu tosi kivalle kuulua tähän pieneen "Suomi-yhteisöön". Käytiin tutustumassa kirkon tiloihin ja sieltä löytyi sauna, hotellihuoneet, kokoustilat, "kirjasto", tietokoneet yleiseen käyttöön ym. Eli siellähän voisi vaikka asua koko työpestini ajan, eikä tarvitsisi edes käydä Lontoon keskustassa ;)

Myöhemmin lähdin keskustaan kävellen ja luulin selviäväni Sohoon ja Camden Towniin puolessa tunnissa. Olinpa jälleen kerran väärässä ja matkaan meni varmasti yli kaksi tuntia! Se tosin johtui siitä, että olin jo niin jäässä(Ja kyllä, pakkasta täällä oli n. -1 silloin), että istuin eräässä italialaisessa kahvilassa melkein tunnin litkien kannullista rooboisteetä. Mutta kyllä kävely kannatti, sillä oli se niin mahtava fiilis nähdä Tower Bridge läheltä ja muutenkin kaikki ihanat brittitalot ja kadut! Olenkohan ainoa ihminen maailmassa, joka pitää noita taloja kauniina?

Kaupungilta tarttui mukaan kaikkea pientä, vaikka yritin kovasti olla tuhlaamatta rahoja. Kaikki matkamuistokaupat vetivät kovasti puoleensa ja päätin, että joku päivä ostan "I love London"-hupparin. Ehkä turhin vaate ikinä, but must to have!

Illalla tapasin sitten kaikki Fantti-talon asukit ja istuttiin iltaa meidän olkkarissa. Kaikki vaikuttivat tosi mukaville ja jaksoivat olla kiinnostuneita uudesta asukistaan. Tänne on varmasti helppo sopeutua, kun on niin rento meininki. Tosin vastahan tämä oli toinen päivä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti