maanantai 18. tammikuuta 2010

16.1.

Pakko myöntää, että vaikka lähdettiinkin bileistä aikaisin, niin oli aika väsymyskooma päällä töissä! Kaiken lisäksi oli tosi kiireinen lauantai, piti koko ajan olla skarppina. Mokailin aika monta kertaa päivän aikana. Pahin/paras juttu oli, että kaadoin ison pumppuketsuppipurkin lattialle ja siitä lensi nesteet kahden asiakkaan päälle! No, onneksi ottivat asian ihan rennosti. Saivat he sentään ilmaisen saunareissun!
Pääsin lähtemään töistä pari minuuttia jopa etuajassa, kun halusin niin kovasti nukkumaan. Katselin leffaa, jonka äärelle oli mukava nukahtaa. Siitä herättyäni lähdin lenkille ja kävin Docklandissa kiertelemässä. Täytyy sanoa, että oli aivan mielettömät maisemat! Oli jo pimeä ja kaupungin valot loistivat kauniisti. Tuli taas sellainen tunne, että aivan mahtava olla täällä (se on kyllä iskenyt päähän monta kertaa päivässä tän parin viikon aikana). Matkan varrella oli kotieläinpuisto, tavallisia puistoja ja tosi nättejä taloja. Kävelin melkein myös Thames-joessa, kun löysin portaat, jotka laskivat joen kuivuneelle osalle. Ei tosin hirveästi kiehtonut kävellä siinä moskassa, kun Thames ei taida ihan puhtaimpia jokia olla.

Kävin myös kokeilemassa, miltä tuntuu kävellä Lontoon ensimmäisessä autotunnelissa, joka kulkee Thamesin ali. Tunneli oli sen verran kapea, että autojen ääni melkein huumasi mielen! Ja ne pakokaasut! Aika pian tajusin palata samaa reittiä takaisin, ei sinne kävellen viitsi lähteä. Yksi työntekijä sanoi, että siellä voi vaikka pyörtyä jos huonosti käy. Enkä kyllä ihmettele! Puhdasta ilmaa ei taida olla ihan riittävästi joka mutkassa.

Lenkin jälkeen olikin mukava nukahtaa ja nukkua kaikki univelat pois. Jostain syystä tartten unta ainakin 9h vuorokaudessa, muuten oon tosi väsynyt. Isot aivot vaatii paljon unta ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti